Stadswoning in San Pedro del Pinatar 12135-030 San Pedro del Pinatar, Costa Calida (Murcia)

€ 199 000 /Price from
Referentie nr.: 12135-030
Property type: Rijtjeswoning
Bebouwd (M 2)
85.35
Badkamers
2
Slaapkamers
3

Voorzieningen

Dichtbij het strand
Gastentoilet
Ingebouwde Kasten
optie Solarium
Parkeer plaats
Patio
Pre-installatie airco
Prive Zwembad
Terras
Tuin
Wit goed

Beschrijving

Exclusief Complex van herenhuizen gelegen in San Pedro del Pinatar, hebben 3 slaapkamers en 3 badkamers, en zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Met open en lichte woonkamer, moderne keuken met directe toegang tot een patio aan de achterzijde.

Op de begane grond is ook een eigen slaapkamer en een kleine toiletruimte onder de trap voor de bezoekers. De achterste patio is voorzien van een wasruimte met wasmachine en de mogelijkheid om een mooi huisje voor huisdieren te bouwen (opcional).

Op de bovenverdieping vinden we nog twee slaapkamers met toegang tot het terras, de studio en de grote tweepersoonsbadkamer. Alle herenhuizen zijn voorzien van pre-installatie AC, witgoed, douche schreeuwt in de badkamers, inbouwkasten in de slaapkamers. Ze hebben ook een tuin, prive zwembad en een parkeerplaats op het perceel.

San Pedro del Pinatar ligt aan de Mar Menor, de natuurlijke lagune die is ontstaan door de La Manga-strook, aan de mediterrane Costa Calida, aan de noordelijke grens van Murcia met Alicante. De stad is een vissershaven.

Er zijn een aantal absoluut fantastische stranden in en rond de stad San Pedro del Pinatar. Watersporten kunnen worden beoefend in Mojon en de sporthaven van Las Salinas.

De stad zelf heeft uitstekende sportfaciliteiten, waaronder tennis en paddle. Huur een fiets en geniet van het lokale landschap. Zowel hardlopers als wandelaars zullen genieten van de promenade en de stranden voor hun gekozen activiteit.

Het centrum van San Pedro del Pinatar heeft veel winkels, boetieks en banken. Voor internationale winkels gaat u naar Murcia. Of u kunt naar de markt gaan, die vindt elke maandag plaats

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe