Grote finca LM85 Tárbena, Costa Blanca North (Alicante)

€ 400 000 /Price from
Referentie nr.: LM85
Property type: Villa / Huis
Badkamers
2
Slaapkamers
4
Garages
1

Voorzieningen

Airconditioning geïnstalleerd
Alarmsysteem
BBQ
Kelder
Meubilair
Opslagruimte
Parkeer plaats
Privé omheind
Prive Zwembad
Solarium
Terras
Tuin
Uitzicht op de bergen

Beschrijving

In het hart van de provincie Alicante en genesteld in de bergen ligt Tàrbena. Een klein dorp met kronkelende smalle straatjes, uitzichten en een aantal natuurlijke waterbronnen, veel van deze bronnen werken nog steeds en worden gebruikt voor drinkwater. Een wandeling door het dorp leidt u langs enkele bronnen en uitzichtpunten. Tàrbena is omgeven door amandelboomgaarden en er heerst een rustige authentieke Spaanse sfeer. Tussen januari en maart kleuren de bergen rond Tàrbena wit en roze omdat de amandelbomen dan vol bloemen met bloesem staan.

Het dorp ligt hoog in de bergen, 560 meter boven de zeespiegel. Vanaf hier kunt u een glimp opvangen van de Middellandse Zee en de kustlijn, met in de verte de glinsterende torenflats van Benidorm, maar weinig mensen beseffen dat u zich binnen 30 minuten rijden van de kust in een heel andere wereld bevindt.

Hoewel het dorp Tàrbena met zijn 600 inwoners een klein dorp is, is het volledig uitgerust. Tàrbena heeft een supermarkt waar u terecht kunt voor dagelijkse boodschappen. Wat de gastronomie betreft, bent u in Tàrbena aan het juiste adres. Het dorp heeft een paar bar-restaurants met verschillende keukens. Elke donderdag is er een lokale markt waar onder andere verse groenten uit de regio worden verkocht.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe