Hoge kwaliteit en zeer luxe appartementen in de buurt van het strand IPM1BCBS1 La Mata (Torrevieja)

€ 339 000 /Price from
Referentie nr.: IPM1BCBS1
Property type: Apartment / Flat
Bebouwd (M 2)
160
Badkamers
2
Slaapkamers
3

Voorzieningen

Airconditioning geïnstalleerd
Balkon
Dichtbij het strand
Ingebouwde Kasten
Internet / telefoon / tv
Lift
Lopend naar het strand
Opslagruimte
Solarium
Zeezicht

Beschrijving

De ruime en luxe appartementen zijn ontworpen om het leven buiten ten volle te genieten. Binnen en buiten smelten de leefruimtes samen tot doorlopende, harmonieuze ruimtes. De terrasjes zullen naar het zuidoosten gericht zijn. De luiken kunnen volledig worden verwijderd om het gevoel van één grote ruimte te creëren. Ze zijn ontworpen voor harmonie met focus op de interactie met het buitenleven, wat erg belangrijk is in Spanje.

Speciale zorg is besteed aan materialen, texturen en werden gecombineerd voor een optimaal effect, met de focus op licht. Het gebruik van ruimte en techniek is zeer belangrijk. de keukens zijn open met kookeiland wordt het zeer luxe ingericht en geeft u functionaliteit en uitstraling.

De appartementen zijn gelegen in het centrum van La Mata, Torrevieja. Een klein stadje gelegen aan één van de mooiste stranden van de Costa Blanca. Deze zes kilometer lange, gouden stranden worden elk jaar bekroond met de blauwe vlag, voor schoon water en een goed onderhouden strand.

Vanwege de zoutmeren is deze regio uitgeroepen tot het gezondste gebied van Europa. Dat omdat de lucht bevat relatief hoge concentratie van jodium, bevordert de gezondheid. Daarom staat de lucht in deze regio bekend als zeer schoon en curatief.

naast de zoutmeren heeft u ook El Parque Natural. Het is zeker een bezoekje waard. Het park heeft een zeer eenvoudige route, goed gemarkeerd en vol vegetatie. U kunt picknicken, vogels kijken, sporten of gewoon genieten van een prachtige wandeling.

Ook vindt u er restaurants en bars langs het strand en kunt u altijd terecht bij de plaatselijke supermarkten, die altijd op loopafstand zijn. Zeker, de perfecte locatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe