Hoge kwaliteit en zeer luxe appartementen in de buurt van het strand IPM1ACBS1 La Mata (Torrevieja), Torrevieja, Costa Blanca South (Alicante)

€ 259 000 /Price from
Nieuw
Referentie nr.: IPM1ACBS1
Property type: Apartment / Flat
Bebouwd (M 2)
102.98
Badkamers
2
Slaapkamers
2

Voorzieningen

Airconditioning geïnstalleerd
Balkon
Dichtbij het strand
Ingebouwde Kasten
Internet / telefoon / tv
Lift
Lopend naar het strand
Naar Zuid-Oost gericht
Opslagruimte
Solarium
Terras
Vloerverwarming
Zeezicht

Beschrijving

De ruime en luxe appartementen zijn ontworpen om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven. Het interieur loopt via de ruime woonkamer naar het grote buitenterras op het zuidoosten. Ze zijn ontworpen voor harmonie met aandacht voor de interactie met het buitenleven, wat erg belangrijk is in Spanje.

Speciale aandacht is besteed aan materialen en texturen die gecombineerd zijn voor een optimaal effect, met de focus op licht. Zo worden er bijvoorbeeld grootformaat tegels gebruikt in de badkamers en hoge deuren. Het gebruik van ruimte en techniek is erg belangrijk, dus de ruime keuken biedt zowel de nodige functionaliteit als een smaakvolle uitstraling.

Alle woningen zijn voorzien van airconditioning, vloerverwarming in de badkamers en beschikken over een eigen berging en kunnen gebruik maken van het gemeenschappelijke dakterras dat ook met de lift bereikbaar is. Het penthouse beschikt over een eigen ruim dakterras met buitenkeuken met berging en pre-installatie voor een jacuzzi.

De appartementen zijn gelegen in het centrum van La Mata, Torrevieja. Een klein dorpje gelegen aan een van de mooiste stranden van de Costa Blanca. Deze lange, gouden stranden worden elk jaar bekroond met de blauwe vlag, voor schoon water en een goed onderhouden strand.

Ook vindt u restaurants en bars langs het strand en kunt u altijd terecht bij de plaatselijke supermarkten, die altijd op loopafstand liggen. Zeker, de perfecte locatie.

Deze regio is door de WHO uitgeroepen tot het gezondste gebied van Europa vanwege de zoutmeren. Door de relatief hoge concentraties jodium in de lucht bevordert dit de gezondheid. Daarom staat de lucht in deze regio bekend als zeer schoon en genezend.

Naast de zoutmeren heeft u ook El Parque Natural. Het is zeker een bezoek waard. Het park heeft een zeer eenvoudige route, goed gemarkeerd en vol met vegetatie. U kunt picknicken, vogels kijken, sporten of gewoon genieten van een mooie wandeling.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe