Geweldige villa met uitzicht 13000-010 Rojales, Costa Blanca South (Alicante)

€ 449 500 /Prijs vanaf
Nieuw
Referentie nr.: 13000-010
Property type: Villa / Huis
Bebouwd (M 2)
215
Badkamers
3
Slaapkamers
3

De ruimte

  • Grondoppervlakte: 260

Voorzieningen

Airconditioning geïnstalleerd
Dichtbij het strand
Ingebouwde Kasten
Inloop kast
Internet / telefoon / tv
Optie Extra slaapkamer
Parkeer plaats
Terras
Tuin
Uitzicht op de stad
Wit goed
Zeezicht

Beschrijving

De ruime en luxueuze villa’s zijn ontworpen om volop te genieten van het buitenleven. Het interieur loopt via de ruime woonkamer ononderbroken door naar het groot buitenterras dat zuidwest gericht is. Dit ontwerp zorgt voor harmonie en een interactie met het buitenleven, wat erg belangrijk is in Spanje.

De villa’s hebben in totaal standaard 3 slaapkamers en 3 badkamers, met de mogelijkheid om dit om te bouwen naar 4 slaapkamers met 2 badkamers. De villas zijn inclusief de ruime woonkamers met complete luxueuze keuken inclusief apparatuur, instalatie airco, verlichting, automatische rolluiken, slaapkamer met walk-in-closet, tuin en een prive zwembad.

Deze worden geleverd met een grote onderbouw (kelder), waarin zich 2 van de 3 slaapkamers bevinden met badkamer, parkeersplaats op het terein. Door de compacte kavels en de gebruikte materialen van de villa heeft u nagenoeg weinig onderhoud aan huis.

Bijzondere aandacht wordt besteed aan materialen, texturen en worden optimaal gecombineerd om het daglicht volledig tot zijn recht te laten komen. Het benutten van de ruimte en technologie is erg belangrijk, hierdoor word de keuken luxueus ingericht en biedt het zowel de nodige functionaliteit als smaakvolle aantrekkelijkheid.

Luxe design-villas gelegen in een van de mooiste en rustigste gebieden van Rojales, omgeven door de natuur met een prachtig uitzicht op de berg Aitana. De uitstekende locatie maakt de woning een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige omgeving, maar op loop afstand van het dorp met alle voorzieningen, zoals restaurants, winkels, winkelcentrum, golfbaan en natuurgebieden.

Makkelijk bereikbaar op ongeveer 30 minuten van de luchthaven van Alicante en op 10 minuten van de gouden zandstranden van Guardamar del Segura die ieder jaar bekroond wordt met de blauwe vlag, voor schoon water en een goed onderhouden strand. De Golf en Countryclub La Marquesa is bereikbaar binnen loopafstand.

Deze regio is verklaard tot het gezondste gebied van Europa omwille van zijn zoutmeren. Vanwege de relatief hoge concentraties jodium in de lucht wordt hierdoor de gezondheid bevorderd. De lucht in de regio staat dus bekend als zeer schoon en helend.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe