Grote villa’s in Villamartin 13121-011-011 Villamartin, Orihuela (Costa), Costa Blanca South (Alicante)

€ 274 900 /Price from
Referentie nr.: 13121-011
Bebouwd (M 2)
158.85
Badkamers
3
Slaapkamers
3

De ruimte

  • Grondoppervlakte: 206

Voorzieningen

Dichtbij het strand
Ingebouwde Kasten
Internet / telefoon / tv
Parkeer plaats
Pre-installatie airco
Privé omheind
Prive Zwembad
Solarium
Terras
Tuin

Beschrijving

Vrijstaande villa’s gelegen in Villamartin. U kunt kiezen tussen twee verschillende modellen. Beide met 3 slaapkamers en 3 badkamers, woonkamer met geïntegreerde keuken en in een model een slaapkamer op de begane grond, twee slaapkamers met elk een barthoom op de bovenste verdieping, een grote slaapkamer met groot terras en het andere model heeft een badkamer met douche op de begane grond en drie slaapkamers met twee badkamers op de bovenste verdieping. beide hebben een eigen tuin met privé zwembad en een dakterras.

In het hart van Villamartin ligt een centraal plein met een bank, supermarkt, diverse winkels, cafés, bars en restaurants en twee supergolfbanen.

Het golfresort biedt twee uitstekende 18-holes banen, de originele Club de Golf Villamartin en de nieuwere Las Ramblas de Orihuela. Beide bieden een goede en aangename uitdaging voor golfers van alle niveaus.

De nabijgelegen prachtige zandstranden hebben het grootste deel van het jaar voldoende ruimte om te ontspannen. Zelfs in augustus zijn ze niet overvol en dragen ze allemaal de Europese blauwe vlag van kwaliteit.

Met meer dan 300 dagen zon per jaar, nabijgelegen zandstranden en een ontspannen internationale levensstijl is Villamartin een zeer populaire bestemming.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe