Mooie villa 13114-032 Finestrat, Costa Blanca North (Alicante)

€ 500 000 /Price from
Referentie nr.: 13114-032
Property type: Villa / Huis
Bebouwd (M 2)
131
Badkamers
3
Slaapkamers
3

De ruimte

  • Grondoppervlakte: 407

Voorzieningen

Airconditioning geïnstalleerd
Ingebouwde Kasten
Internet / telefoon / tv
Parkeer plaats
Prive Zwembad
Terras
Tuin
Wit goed

Beschrijving

Dit project van vrijstaande villa’s en herenhuizen is gelegen in een bevoorrechte zone van de Sierra Cortina in Benidorm in combinatie met de natuurlijke omgeving en de zee.

Herenhuizen met een modern design en een minimalistische stijl. In een natuurlijke en exclusieve zone met een perfect evenwicht tussen de zee en de bergen in een beschermde omgeving.
Deze 6 herenhuizen liggen op ruime percelen met een ruime woonkamer en een geïntegreerde keuken met terrasjes buiten, zodat u de hele dag van het mediterrane licht kunt genieten

Deze 5 vrijstaande woningen zijn gelegen op het privéterrein dat u toelaat om te genieten van het privéleven buiten het huis. De ruime terrassen en een privé-zwembad maken de ruimte buiten en binnen tot een eenheid. De woonkamer en een open keuken met 3 slaapkamers en 3 badkamers bieden het gevoel van ruimte en privacy.

Het dorp ligt op de berghelling van Puig Campana en biedt een prachtig uitzicht op de bergen en op de kust en de Middellandse Zee. Het charmante dorp heeft een typisch Moorse uitstraling, met kleurrijk geschilderde huizen en smalle geplaveide straatjes. Cala Finestrat daarentegen wordt steeds populairder en is door zijn ontwikkeling bijna een verlengstuk van Benidorm zelf.

Cala Finestrat is een badplaats gelegen op slechts drie kilometer afstand van het drukke Benidorm. Het resort biedt voldoende voorzieningen en faciliteiten, een goede selectie van restaurants, bars en winkels.

Er is een grote verscheidenheid aan bars en restaurants met typische mediterrane keuken en een paar winkels en voorzieningen. Echter, in de buurt heb je alle voorzieningen en faciliteiten van Cala Finestrat en Benidorm.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe