Geweldig herenhuis 12073-040 Desert Springs, Costa de Almería

€ 230 000 /Price from
Referentie nr.: 12073-040
Property type: Rijtjeswoning
Bebouwd (M 2)
131
Badkamers
2
Slaapkamers
2

Voorzieningen

Gastentoilet
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschaps tuin
Ingebouwde Kasten
Internet / telefoon / tv
Naar Golfbaan
Solarium
Terras
Uitzicht op de bergen
Wit goed

Beschrijving

Desert Springs Resort is gelegen in de regio Almanzora in Almeria, Andalusië in het zuidoosten van Spanje. De Indiana cursus op Europa’s enige multi-prijs winnende luxe woestijnresort, Desert Springs Spain. Het levendige contrast van de “woestijnbronnen” en de smaragdgroene fairways met het dorre landschap van cactussen, rotsen en bloeiende woestijn, omgeven door een panorama van historische bergketens biedt de perfecte bestemming voor uw golfvakantie.

De Almanzora geniet van de warmste, zonnigste en droogste winter van de hele Spaanse en Europese kust. Zonovergoten gezins-, vrijetijds-, sport- en golfvakanties zijn het hele jaar door mogelijk! Een uniek woestijnklimaat, een prachtig landschap, zandstranden, heerlijk eten en de beste individuele luxe accommodatie van Spanje.

Elke dag van de week zijn er ergens in de regio en daarbuiten eeuwenoude traditionele markten. Ze variëren van de grote zaterdagmarkt van Vera die zich steeds verder door de stad verspreidt tot de charmante, uiterst vriendelijke zondagsmarkt van Villaricos.

Almería International Airport is de snel groeiende lokale luchthaven voor het Almanzora en Desert Springs Resort. Een gemakkelijke 40 minuten rijden langs de E15.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe