Mooie bungalow 12070-012 Los Balcones (Torrevieja), Torrevieja, Costa Blanca South (Alicante)

€ 225 000 /Price from
Referentie nr.: 12070-012
Property type: Rijtjeswoning
Bebouwd (M 2)
107.79
Badkamers
2
Slaapkamers
3

Voorzieningen

Dichtbij het strand
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschaps tuin
Ingebouwde Kasten
Internet / telefoon / tv
Omheinde gemeenschap
Parkeer plaats
Pre-installatie airco
Solarium
Terras
Tuin
Zicht op park

Beschrijving

Los Balcones is een bloeiende residentiële urbanisatie en gemeenschap gelegen op slechts 3 km ten zuiden van de enorme stad Torrevieja aan de zuidelijke Costa Blanca direct naast het grote Torrevieja zout water meer.

Stranden in de buurt van Los Balcones zijn Punta Prima, La Mata, Playa Flamenca, Torrevieja, La Zenia en Cabo Roig. Allemaal hebben ze de Europese Blauwe Vlag, wat staat voor hoge normen op het gebied van waterzuiverheid, veiligheid en goede voorzieningen voor het gezin.

Vlakbij Torrevieja heeft een jachthaven, markt en voetgangersgebied aan zee zeer populair bij Spaanse gezinnen voor hun traditionele avondwandeling. Er zijn veel restaurants, tapasbars en winkels.

Voor golfliefhebbers is de urbanisatie Los Balcones uitstekend gepositioneerd. De zuidelijke Costa Blanca heeft een zeer verdiende reputatie opgebouwd dankzij de vele golfbanen die allemaal heel dicht bij elkaar liggen. De drie kampioenschapsbanen van Villamartin, Campoamor en Las Ramblas liggen op 20 minuten rijden, evenals La Marquesa golf en country club in de buurt van het stadje Ciudad Quesada en La Finca golf.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe