Rijtjeshuizen in San Javier 12039-030 San Javier, Costa Calida (Murcia)

€ 395 000 /Price from
Referentie nr.: 12039-030
Property type: Rijtjeswoning
Bebouwd (M 2)
193.85
Badkamers
3
Slaapkamers
4
Garages
1

De ruimte

  • Grondoppervlakte: 223

Voorzieningen

Dichtbij het strand
Ingebouwde Kasten
Internet / telefoon / tv
Lopend naar het strand
Parkeer plaats
Pre-installatie airco
Prive Zwembad
Solarium
Terras
Tuin
Wit goed

Beschrijving

Vijf exclusieve woningen op minder dan 750m van de kust in San Blas, San Javier. Deze residencial is een architectonisch ontwerp gebaseerd op duidelijke, kubieke en functionele lijnen die een perfecte intimiteit mogelijk maken zonder de esthetiek in zijn geheel te veranderen.

Toegangsdeuren naar onafhankelijke tuin en garage, geautomatiseerd. Capaciteit voor een tweede voertuig in de hoofdtoegang. Tuinen aan beide zijden van het perceel. Deze tuinen hebben een drainage-, irrigatie- en verlichtingssysteem. Het prive-zwembad is gelegen in de achtertuin, wordt gekenmerkt door zijn unieke enclave, omgeven door groen en een grote veranda met directe toegang tot de woonkamer.

Met de zorg voor zelfs het kleinste detail in de afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen, design en luxe, zonder het maximale comfort te vergeten, wordt het plezier van woningen zowel in de zomer als in de milde winter, die kenmerkend is voor het gebied, bereikt, waardoor ze het hele jaar door bewoonbaar zijn.

Binnen bestaat de begane grond uit een gesloten garage, slaapkamer, afgewerkte badkamer. De woonkamer, modern en elegant in open concept met de keuken en directe toegang tot het zwembad, heeft een aangenaam licht en gezellig gevoel om omringd te worden door volledig afgewerkte tuinzones.

Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Een daarvan in de hoofdslaapkamer met volledig afgewerkte badkamers.

Het solarium maakt gebruik van het oppervlak van het huis om een grote intieme en gezellige ruimte te herbergen waar u kunt genieten van de warme temperatuur van deze unieke enclave.

De huizen liggen in de buurt van San Blas, San Javier, op ongeveer 750 m van de stranden en de boulevard van Santiago de la Ribera. Een aangenaam gebied, omgeven door onafhankelijke eengezinswoningen waar u kunt genieten van de warmste winters van het schiereiland, en de mildere zomers van de mediterrane kust, dankzij de zachte bries van Levante.

Als u een sportliefhebber bent kunt u genieten van een brede infrastructuur, want het heeft minder dan 10 minuten van de Yacht Club, golfbanen met internationale toernooien, tennisbanen en een breed scala aan enz.

Naast het hebben van een groot commercieel gebied met supermarkten, winkels en restaurants binnen 5 minuten.

San Javier is een kleine stad en gemeente in de autonome gemeenschap en provincie Murcia in het zuidoosten van Spanje. De gemeente ligt aan het noordelijke uiteinde van de mediterrane kustlijn van Murcia, de Costa Cálida.

Warme thermische winden en ondiepe wateren creëren ideale omstandigheden voor watersporten en San Javier biedt uitstekende mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden die genieten van zeilen, windsurfen, kitesurfen en duiken vanuit de vele gespecialiseerde centra in San Javier.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe