Herenhuis in El Mojon 12021-110 El Mojon, Pilar de la Horadada, Costa Blanca South (Alicante)

€ 219 950 /Price from
Referentie nr.: 12021-110
Property type: Rijtjeswoning
Bebouwd (M 2)
98.6
Badkamers
3
Slaapkamers
3

De ruimte

  • Grondoppervlakte: 133

Voorzieningen

Dichtbij het strand
Ingebouwde Kasten
Lopend naar het strand
optie Solarium
Parkeer plaats
Prive Zwembad
Terras

Beschrijving

El Mojón is een oud vissersdorpje met een prachtig strand, gelegen op de grens van de Costa Calida en de Costa Blanca, op het puntje van de Mar Menor. Het dorp ligt op 25 minuten rijden van het vliegveld van Murcia San Javier.

Op korte afstand van El Mojon ligt het Las Salinas en Arenales de San Pedro del Pinatar Park, de belangrijkste wetlands in de regio Murcia. Koppels roze flamingo’s rusten hier elk jaar.

El Mojon heeft een eigen strand van fijn zand en helder water. De aangrenzende stranden liggen in kleine woonwijken, afgewisseld met groene zones. Langs de lokale kustlijn is een volledig aanbod van watersporten beschikbaar. Het dorp heeft uitstekende sportfaciliteiten voor atletiek en voetbal. Paardrijden in de buurt is mogelijk.

El Mojon heeft een typisch mediterraan klimaat, met koele zeebries in de zomer en bescherming tegen de omliggende bergen tegen de koude noordenwind in de winter. In 1986 adviseerde de Wereldgezondheidsorganisatie het klimaat van het gebied als een van de eerlijkste ter wereld – niet te warm in de zomer en niet te koud in de winter. Gemiddeld 325 zonnige dagen per jaar, waardoor het het hele jaar door een ideale bestemming is.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe