Rijtjeshuizen in Dolores 12008-010 Dolores, Costa Blanca South (Alicante)

€ 239 000 /Price from
Referentie nr.: 12008-010
Property type: Rijtjeswoning
Bebouwd (M 2)
116.3
Badkamers
2
Slaapkamers
3

De ruimte

  • Grondoppervlakte: 178

Voorzieningen

Gastentoilet
Ingebouwde Kasten
Internet / telefoon / tv
optie Solarium
Parkeer plaats
Prive Zwembad
Terras
Tuin

Beschrijving

Moderne design villa met privé zwembad en garage in Dolores, Alicante. Door het innovatieve ontwerp en de oriëntatie is er veel natuurlijk licht. Alle woningen hebben een onderhoudsvrije privétuin met zwembad waar u het grootste deel van het jaar kunt genieten van het klimaat.

Het model heeft een moderne en functionele keuken, de keukenhuizen in het midden van de ruimte tussen de eetkamer en de woonkamer, wat een comfortabel leven bevordert.

Het is gelegen in een rustige en harmonieuze omgeving met veel parken. Winkels, restaurants, medisch centrum en het stadscentrum liggen op loopafstand

Dolores is een stad in de comarca Vega Baja del Segura in het zuiden van de provincie Alicante, Spanje. De stad ligt in het hart van de Segura huerta (groentetuin) op ongeveer 10 km van de dichtstbijzijnde stranden in La Marina en Guardamar. Dolores wordt beschouwd als een van de grootste interne steden in de provincie Alicante.

Het zandstrand van La Marina strekt zich uit over 17 kilometer van Santa Pola tot Torrevieja. De natuurlijke omgeving combineert grote uitgestrektheid van het strand met spectaculaire golvende duinen.

Dolores is gemakkelijk bereikbaar vanaf de Autovia del Mediterráneo en een nieuwe snelweg vanaf Elche, en ligt op ongeveer 20 minuten afstand van de internationale luchthaven van Alicante.

De stad heeft ook een van de grootste paintball en outdoor quaser velden in de regio Valencia.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe