Rijtjeshuizen in Guardamar 12003-120 Guardamar del Segura, Costa Blanca South (Alicante)

€ 287 000 /Price from
Referentie nr.: 12003-120
Property type: Rijtjeswoning
Bebouwd (M 2)
160.25
Badkamers
2
Slaapkamers
3

Voorzieningen

Dichtbij het strand
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschaps tuin
Ingebouwde Kasten
Internet / telefoon / tv
Kelder
Lopend naar het strand
Patio
Solarium
Terras

Beschrijving

Een ontwikkeling van 22 woningen met drie verdiepingen plus kelder in Guardamar del Segura. Alle woningen bestaan uit 3 slaapkamers en 3 badkamers, open concept keuken, woonkamer en ook heeft elke woning 3 terrassen plus het solarium. De residentie heeft een zwembad en een tuin voor het plezier van de eigenaren, evenals een garage voor auto’s.

Deze residentie ligt op 600 meter van het strand van La Roqueta en het strand van Moncayo, twee van de bekendste stranden van deze stad die zijn buren geweldige wandelingen biedt langs de promenade vol met de beste restaurants en bars in de omgeving, ijswinkels, beurzen… alles wat u nodig heeft om de beste vakantie aan de Costa Blanca door te brengen.

Guardamar del Segura ligt tussen Santa Pola en Torrevieja. De badplaats is direct aan het strand ontwikkeld. De steden en dorpen in het binnenland zijn gemakkelijk te bereiken met het uitstekende lokale wegennet. De stad heeft een natuurlijke kustlijn van meer dan 12 kilometer, met zandstranden die worden ondersteund door pijnbomen.

Deze stad heeft haar bestaan en bestaansrecht te danken aan de duinen die haar hebben gevormd. Bossen, duinen en stranden maken van Guardamar del Segura een paradijs aan de Costa Blanca.

Er zijn ook prachtige parken te vinden, ideaal voor een rustige wandeling of om te fietsen. Hier vindt u veel wild – eekhoorns, zwanen, vogels en vissen, die allemaal de plaatselijke parkomgeving tot een plek voor natuurliefhebbers maken.

Er zijn lokale winkelvoorzieningen in Guadamar del Segura en verdere winkelvoorzieningen in het nabijgelegen Torrevieja.

Dit gebied heeft een perfect klimaat, niet te warm in de zomer en niet te koud in de winter. Gemiddeld kan het elk jaar 325 zonnige dagen hebben, waardoor het het hele jaar door een ideale bestemming is.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe