Appartement in Pilar de la Horadada 11091-062 Pilar de la Horadada, Costa Blanca South (Alicante)

€ 221 900 /Price from
Referentie nr.: 11091-062
Property type: Apartment / Flat
Bebouwd (M 2)
207.56
Badkamers
2
Slaapkamers
3
Garages
1

Voorzieningen

Dichtbij het strand
Garage
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschaps tuin
Ingebouwde Kasten
Internet / telefoon / tv
Pre-installatie airco
Solarium
Terras
Wit goed

Beschrijving

Dit proyect is een volledig nieuwe residentiële en anders dan de rest van de promoties die zijn uitgevoerd. 18 moderne appartementen met eerste kwaliteit, in dit geval 2 slaapkamers op de begane grond en 3 slaapkamers op de bovenste verdieping met een solarium.

De woningen op de bovenverdieping hebben een volledig gesloten privé-garage en de begane grond heeft naast het terras met uitzicht op het zwembad een overdekte garage.

De residentie heeft een centrale gemeenschappelijke tuin met zwembad, waar u het hele jaar door kunt genieten van de zon, naast de grote terrassen die elk huis heeft. En we kunnen de berging in de gemeenschappelijke ruimte voor het stallen van fietsen niet vergeten.

Gelegen in Pilar de la Horadada, een bevoorrechte omgeving, op slechts 15 minuten fietsen van de stranden van Torre de la Horadada en de stranden van San Pedro del Pinatar en een paar stappen van het stadscentrum en de winkelcentra.

Pilar de la Horadada is ideaal gelegen in de buurt van de veilige zandstranden van de Mar Menor en op slechts 3 km afstand van het strand van El Mojon een kustlijn van fijn zand en helder water stranden, afgewisseld door aantrekkelijke inhammen, die allemaal een volledig scala aan diensten bieden. Een volledig scala aan watersporten is hier beschikbaar aan de kust. De stad heeft uitstekende sportfaciliteiten voor atletiek en voetbal- en paardrijdfaciliteiten zijn beschikbaar in de buurt.

Het centrum van Pilar de la Horadada is een winkelparadijs met vele boetiekjes, banketbakkerijen en banken. Om te ontspannen gaat u naar de Plaza Iglesia en ziet u de wereld voorbij gaan, genietend van een paar “tapas”. Internationale restaurants serveren favorieten uit heel Europa en de rest van de wereld.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe