Geweldig appartement 11067-011 Villajoyosa, Costa Blanca North (Alicante)

€ 175 000 /Price from
Referentie nr.: 11067-011
Property type: Apartment / Flat
Badkamers
1
Slaapkamers
1
Garages
1

Voorzieningen

Airconditioning geïnstalleerd
Dichtbij het strand
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschaps tuin
Ingebouwde Kasten
Internet / telefoon / tv
Lift
Lopend naar het strand
Omheinde gemeenschap
Spa-Welness
Speelplaats
Terras
Vloerverwarming
Wit goed
Zeezicht

Beschrijving

Gelegen aan de noordkant van de Costa Blanca in de provincie Alicante, is Villajoyosa (Villajoyosa betekent letterlijk Joyful town) de hoofdstad van de wijk Marina Baixa. Een prachtige en historische stad, het strekt zich uit over de lengte van een prachtig breed zandstrand, met mooie gekleurde vissershuizen langs de kust en is omgeven door een achtergrond van bergen. Gelegen op ongeveer 26 kilometer van de stad Alicante en de internationale luchthaven van Alicante, is Villajoyosa een goed gelegen bestemming.

Villajoyosa ligt aan de monding van een rivier, die uitmondt in de Middellandse Zee. Drie kilometer brede, gouden zandstranden maken deel uit van de lokale kustlijn. De lokale stranden zijn populair bij watersporters en er zijn goede faciliteiten op het strand.

Er zijn tal van voorzieningen en faciliteiten: winkels, bars en restaurants in overvloed, een levendige vismarkt en een bruisende lokale markt, waar u verse lokale producten, zelfgemaakte lokale souvenirs en ambachten en andere vakantieartikelen kunt kopen.

De stad is vooral bekend om zijn chocolade. Door de handelsverbondenheid begon het bedrijf cacao te importeren uit Ecuador en Venezuela en de industrie groeide en groeide. Het chocolademerk ‘Valor’, dat in de meeste winkels en supermarkten in heel Spanje te vinden is, komt van Villajoyosa.

Villajoyosa en de hele Costa Blanca heeft een bevoorrechte ligging en een uitstekend mild klimaat, met een gemiddelde jaartemperatuur van 18-20° C.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe