Geweldige appartementen 11053-071 Las Ramblas, Orihuela (Costa), Costa Blanca South (Alicante)

€ 199 000 /Price from
Referentie nr.: 11053-071
Property type: Apartment / Flat
Bebouwd (M 2)
104.29
Badkamers
2
Slaapkamers
2

Voorzieningen

Airconditioning geïnstalleerd
Balkon
Dichtbij het strand
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschaps tuin
Ingebouwde Kasten
Internet / telefoon / tv
Lift
Naar Golfbaan
Opslagruimte
Wit goed

Beschrijving

De Las Ramblas Golf ontwikkeling is gebouwd rond wat een van de meest prestigieuze golfbanen van Spanje is geworden. Alle voorzieningen die men in een dergelijke omgeving zou verwachten, zijn aanwezig. Voeg daarbij het panoramische uitzicht over de Middellandse Zee met de hoge kwaliteit van het project, en je hebt een luxe bestemming die moeilijk te overtreffen is.

Het gebied ligt op slechts tien minuten van de gouden zandstranden, drie grote golfbanen zijn bij de hand, plus winkels en restaurants. De luchthaven van San Javier in Murcia ligt op slechts 20 minuten afstand en de internationale luchthaven van Alicante ligt op 50 minuten rijden.

De regio kent vele populaire wandelingen in verschillende omgevingen: meren, bossen en bergroutes zijn allemaal in de buurt te vinden. Fietsen is ook erg populair omdat de directe omgeving redelijk vlak is.

Las Ramblas Golf heeft een typisch mediterraan klimaat, met een koele zeebries in de zomer en bescherming door de omliggende bergen tegen de koude noordenwind in de winter. De gemiddelde temperatuur ligt ruim boven de 20 graden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe