Geweldige appartementen bij Las Colinas 11052-021 Las Colinas Golf, Orihuela (Costa), Costa Blanca South (Alicante)

€ 246 000 /Price from
Referentie nr.: 11052-021
Property type: Apartment / Flat
Bebouwd (M 2)
96
Badkamers
2
Slaapkamers
2

Voorzieningen

Airconditioning geïnstalleerd
Dichtbij het strand
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschaps tuin
Ingebouwde Kasten
Internet / telefoon / tv
Lift
Naar Golfbaan
Terras

Beschrijving

In Campoamor, ten zuiden van Alicante, ligt Las Colinas Golf and Country Club. Een 330 hectare groot dal tussen de heuvels, vlakbij de zee, met een kampioenschapsgolfbaan die door het dal loopt. De ideale plek om te ontsnappen en te genieten van 200.000 vierkante meter prachtige natuur en mooie wandelingen door de inheemse flora en sinaasappel- en citroenboomgaarden.

De golfbaan strekt zich uit over het dal tussen de heuvels, past zich aan de ongewone ligging van het land aan en gaat op natuurlijke wijze op in het landschap. De breedte van de fairways, het ontwerp van de uitgebreide golvende greens en de vele tees bij elke hole geven het een grote veelzijdigheid en maken het geschikt voor professionele wedstrijden, terwijl het ook elke speler een aangenaam, plezierig en betaalbaar spel biedt.

Naast de par 71 18-holes 18-holes kampioenschapsbaan, is er een volledig scala aan voorzieningen rondom het Club House, met een golfacademie, een driving range van natuurlijk grasveld, een putting green en een toegangsgebied. Geniet van een van de top 100 golfbanen van Europa.

Las Colinas Golf and Country Club heeft maar één doel: de beste diensten en voorzieningen bieden, zodat elke klant een unieke ervaring heeft.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe